Doel

Ons doel is om gezonde, lieve en prachtige hondjes te fokken. Al onze ziel en zaligheid steken wij in dit ras.

We hebben met onze pupkopers nog regelmatig contact en staan altijd klaar om ze met raad en daad bij te staan.
De toekomst van onze puppies ligt in onze handen, vandaar dat wij zeer selectief te werk met het uitzoeken van geschikte baasjes

Als u interesse heeft in een van mijn (aankomende) nestjes, stuur dan een uitgebreide email.
Geen prijsopgave via e-mail.Info

Alle pups krijgen uiteraard een Stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en gaan met contract en puppypakket naar hun nieuwe eigenaars.

Alle ouderdieren zijn op meerdere shows uitgebracht met Uitmuntende verdiensten en hebben allemaal een heerlijk karakter.

Daarnaast worden alle ouderdieren getest op alle mogelijke erfelijke afwijkingen. Test resultaten van hun ECVO, prcd-PRA, PLL, Gonioscopie en andere tests kunt u dan ook terug vinden op hun pagina's, mocht je hier nog vragen over hebben dan horen we dat graag.

Beschikbaar

emailDe eerste weken

Onze pups groeien op in de huiskamer tussen onze andere honden, onszelf en onze twee dochters. Alle liefde en aandacht die ze nodig hebben wordt ze gegeven.
Ze worden de eerste 8-9 weken van hun leven zeer goed gesocialiseerd door onder andere visites aan vrienden, ritjes in de auto, contact met andere honden en (voor hun) vreemde mensen.

Daarnaast krijgen ze natuurlijk hun check-up bij mijn dierenarts, hun entingen (naar gelang hun leeftijd) en worden ze iedere 2 weken ontwormd.
Mocht je speciale wensen hebben dan kunnen we altijd samen kijken wat er mogelijk is.

timegarden.nl 2005-2024 - All rights Reserved